Salça yaparken domates seçimi çok önemli; ankon, armut ya da yumurta domates denilen yassı, küçük ve etli domatesle salça yapmak en kolayı. Bu domatesin su oranı az ama eti bol olduğu için az fire ile daha fazla salça elde etmeniz mümkün. Çanakkale domatesi ile salça yaparsanız kg olarak daha fazla domates kullanmanız gerekir. Ama salçanızın rengi daha açık ve güzel olur.
1 KG GÜN KURUSU DOMATES SALÇASI
sonraki ürün
1 KG MENENGİÇ KAHVESİ
275.00 ₺
110.00 ₺ 130.00 ₺
Stokta
Kategoriler: SALÇA ÇEŞİTLERİ
Paylaşmak:
Ek bilgi
Miktar | 250 Gr, 500 Gr, 1 Kg |
---|
Değerlendirmeler (0)
Yalnızca bu ürünü satın almış oturum açmış müşteriler yorum bırakabilir.
İlgili ürünler
1,050.00 ₺ 1,200.00 ₺
300.00 ₺ 320.00 ₺ KDV Dahil
750.00 ₺ 800.00 ₺ KDV Dahil
220.00 ₺ 240.00 ₺
600.00 ₺ 650.00 ₺
300.00 ₺ 320.00 ₺ KDV Dahil
450.00 ₺ 480.00 ₺ KDV Dahil
140.00 ₺ 160.00 ₺ KDV Dahil
420.00 ₺ 480.00 ₺
750.00 ₺ 800.00 ₺ KDV Dahil
420.00 ₺ 480.00 ₺
630.00 ₺ 720.00 ₺
Son Görüntülenen
325.00 ₺ 350.00 ₺
150.00 ₺
150.00 ₺ 160.00 ₺ KDV Dahil
Yorum
Henüz hiç yorum yok.