Salça yaparken domates seçimi çok önemli; ankon, armut ya da yumurta domates denilen yassı, küçük ve etli domatesle salça yapmak en kolayı. Bu domatesin su oranı az ama eti bol olduğu için az fire ile daha fazla salça elde etmeniz mümkün. Çanakkale domatesi ile salça yaparsanız kg olarak daha fazla domates kullanmanız gerekir. Ama salçanızın rengi daha açık ve güzel olur.
Gün kurusu Domates Salçası 1 Kg
Önceki ürün
1 KG GÜN KURUSU ACI BİBER SALÇASI
200.00 ₺ 220.00 ₺
sonraki ürün
Dökme Menengiç Kahvesi 1 Kg
200.00 ₺ 210.00 ₺
110.00 ₺ 120.00 ₺
Stokta
Kategoriler: Salça Çeşitleri
Ek bilgi
Miktar | 250 Gr, 500 Gr, 1 Kg |
---|
Değerlendirmeler (0)
Yalnızca bu ürünü satın almış oturum açmış müşteriler yorum bırakabilir.
İlgili ürünler
140.00 ₺ 160.00 ₺ KDV Dahil
400.00 ₺ 440.00 ₺
200.00 ₺ 220.00 ₺
600.00 ₺ 650.00 ₺
750.00 ₺ 800.00 ₺ KDV Dahil
980.00 ₺ 1,100.00 ₺
395.00 ₺ 440.00 ₺
950.00 ₺ 1,050.00 ₺
600.00 ₺ 660.00 ₺
600.00 ₺ 660.00 ₺
450.00 ₺ 480.00 ₺ KDV Dahil
200.00 ₺ 220.00 ₺
Yorum
Henüz hiç yorum yok.