Çubuk tarçın, bazı ağaç türlerinin ürettiği baharat ürünlerinin genel adıdır. Bu ağaçların hepsi Lauraceae ailesindeki Cinnamomum cinsinin üyeleridir. Kıymetli bir bitki olduğu için farklı yöntemlerle hazırlanan farklı tarçın çeşitleri vardır. Ancak Çin ve Seylan tarçını en sık kullanılan iki türüdür.
Siparişlerinize, Favori Listenize ve Önerilerinize erişin.
Üye olmak
Kişisel verileriniz bu web sitesindeki deneyiminizi desteklemek, hesabınıza erişimi yönetmek ve Gizlilik ilkesi sayfamızda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunduğumuzdan emin olmak için tanımlama bilgileri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, siteden memnun olduğunuzu varsayacağız.Kapat
Yorum
Henüz hiç yorum yok.