Biber salçası, yaş biberlerin tohum ve dip kısmının ayıklanmasından sonra makine veya öğütme işlemi sonucu, kaynatma işlemi veya güneşte kurutulduktan sonra salça haline dönüşmesi işlemidir. Şanlıurfa’da biber reçeli veya isot reçeli olarak bilinmektedir.
Siparişlerinize, Favori Listenize ve Önerilerinize erişin.
Üye olmak
Kişisel verileriniz bu web sitesindeki deneyiminizi desteklemek, hesabınıza erişimi yönetmek ve Gizlilik ilkesi sayfamızda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunduğumuzdan emin olmak için tanımlama bilgileri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, siteden memnun olduğunuzu varsayacağız.Kapat
Yorum
Henüz hiç yorum yok.